ricotta peynir için ürünler (3)

Peynir analoğu

Peynir analoğu

Peynir Analog, taklit peynir veya peynir alternatifi olarak da bilinir, süt yağının tamamının veya bir kısmının bitkisel yağ ile değiştirildiği bir peynir ürünüdür. Peynir Analog'un üretim süreci, normal peynirle benzerlik gösterir ve genellikle maliyet etkinliği ve üretim kolaylığı nedeniyle tercih edilir. Foodcom S.A. tarafından sunulan Peynir Analog, yumuşak dokusu, iyi elastikiyeti, homojen erime, uzama özellikleri ve kolay rendeleme ve kesme ile karakterizedir. 3, 6 veya 12 aylık raf ömrüne sahiptir. Foodcom S.A., Peynir Analog'u 1 kg bloklar halinde veya rendelenmiş olarak 1 veya 2 kg torbalarda tedarik etmektedir. Mükemmel erime özellikleri nedeniyle, Peynir Analog genellikle pizza peyniri ve malzemeleri için bir alternatif olarak kullanılır, çünkü mozzarella peynirine benzer. Ayrıca, daha düşük yağ ve tuz içeriği gerektiren peynir türü ürünlerde de kullanılabilir.
Peynir analogu

Peynir analogu

Peynir Analoğu (taklit peynir veya peynir alternatifi olarak da bilinir), süt yağının kısmen veya tamamen bitkisel yağ ile değiştirildiği bir peynir ürünüdür. Tam yağlı süt yağı değiştirildiğinde ürün "vegan peyniri" olarak da bilinir. Diğer üretim standartları normal peynir üretimi ile aynıdır. Analog peynir genellikle maliyet etkinliği ve üretim kolaylığı nedeniyle seçilir. Ürün, formülasyonu açısından büyük ölçüde değişkendir ve bu nedenle birçok uygulama için uygundur.
Donmuş Tereyağı

Donmuş Tereyağı

Tereyağı ismi, belirli bir süt yağı içeriğine sahip, bitkisel yağ karışımları içermeyen ürünler için ayrılmıştır - en az %82 (en fazla %16 su ve %2 kuru yağsız süt). Tereyağı, taze veya fermente kremayı ya da sütü çırparak, süt yağını ayranından ayırarak yapılır. Ürün, A, D, K vitaminleri açısından zengindir.